Ultimate X Nike Air Max 96 Spring 2021 -kollektionen släpper den här veckan!

Väntan är äntligen över. Det är svårt att tro det, men första gången vi hörde att en Ultimate X Nike Air Max 96 var i verken var all metoden tillbaka på sommaren förra året. Efter månader och månader av ingenting annat än läckor, rykten och spekulationer är det varmt förväntade partnerskapet här – och det är allt vi drömde om och så mycket mer!

Bild genom Supreme
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Supreme
Int’l frakt

Se mer

Det New York City-baserade streetwear-märket, som landar i tre färgvägar inklusive “Camo”, “Black” och “Metallic Silver”, har helt omarbetat den klassiska silhuetten från häl till tå. Med en konventionell passform och läderkonstruktion har det klassiska utseendet helt transformerats med tillägget av transparent “fönster” som omger hela övre. När du inte använder dessa visar de en ljusröd högsta märkesula inom.

På andra håll görs Air Max 96s med massor av 3 m reflekterande accenter så att du kan flexa även i svagt ljus. Du hittar också ett överflöd av Nike Swooshes i hela utöver en rektangulär plack vid hälen med James Jebbia-Helmed-intrånget präglat. Avrundning av allt är Chunky Air Midsoles som har synliga bubblor för komfort och dämpning som bokstavligen har tagits till nya höjder.

Bild genom Supreme
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Supreme
Int’l frakt

Se mer

Den ultimata X Nike Air Max 96 våren 2021 -kollektionen, som släpps den här veckan den 6 maj, borde inte missa! Låt oss veta vilken färg du känner dig mest, och i tillhörande nyheter öppnar Ultimate officiellt en butik i Milan den här veckan!

Bild genom Supreme
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Supreme
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post