Först titta på Childish Gambino X Adidas Originals Nizza

adidas gör vågor den här veckan. Strax efter att ha meddelat Beyoncé som deras senaste varumärkesambassadör tar vi nu en första titt på den varmt förväntade barnsliga Gambino X Adidas Originals nizza! Ett samarbete som avslöjades hela vägen tillbaka i september, vi är bortom hyped för den här utgåvan!

Vi fick faktiskt en sniktitt av Nizza tillbaka i februari när multihyfenatet spelade i en Google Pixel 3-reklam. Målad i en mycket mjuk grädde nyans, en orolig duvas övre funktioner för en sparsam estetik med fräscha som dyker upp på den övre och snören. Mot fronten gör en skrymmande strierad gummitån skydd sin närvaro känd för en retro-look, och för att runda det hela, off-white tre randmärke träffar de laterala och mediala sidopanelerna och slutför den enkla men ändå slående designen.

Ganska mycket inget annat är känt om denna barnsliga Gambino X Adidas Originals Nizza så se till att hålla den låst på den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Vad tycker du om den här kollaps? Är du uppspelt? Låt oss veta dina tankar, och när du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Bilder via Jemuelwong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post