Ta en titt på foten på Air Jordan 6 “UNC”

“UNC” eller University of North Carolina Colourway har dekorerat massor av olika Air Jordan -silhuetter under åren och hedrar universitetet där Michael Jordan mycket spelade konkurrenskraftig basket under sitt rookieår. Den senaste designen för att hantera färgen är Air Jordan 6 som den allra första introducerade 1991. Utvecklad av ingen annan än Tinker Hatfield, påverkades AJ6 av MJ: s tyska idrottsfordon vid den tiden, samt förmedlade en modern look som den look som hade inte sett tidigare.

Snabbt fram till idag såväl som AJ6 är fortfarande en extremt älskad silhuett som har spelat grepp om massor av högvärmda partnerskap under åren. Däckt i vit, ljusblå såväl som marinblå, designen ser mycket bättre ut än någonsin här såväl som vi är säkra på att massor av sneakerheads kommer att vilja få tag på dessa!

Bild genom Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Int’l frakt

Se mer

Överdelarna är utformade från premiumläder såväl som syntetiska material för en modern estetik, med varumärke här hålls till det minsta, istället låter silhuetten göra allt som pratar. Jordan Brands kända Jumpman -logotyp är broderad på tungflikarna, medan vi har ytterligare en Jordan -logotyp på klackarna. Den genomskinliga plast tungan är också en väsentlig funktion här, tillsammans med de blå spetslåsarna. Allt sitter ovanpå en multilags mellansula som döljer ett synligt Nike-luftsystem under klackarna.

Om du vill lägga till Air Jordan 6 “UNC” i din samling, finns det rykten om att paret släpper i början av nästa år, även om vi inte har något i sten ännu. Se till att hålla det inlåst i bästa här på den enda leverantören för alla de senaste nyheterna såväl som uppdateringar som de avslöjas såväl som när du är här, inspektera Jordan Brands Summertime 2022 -samling!

Bild genom Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Int’l frakt

Se mer

Bild genom Repgod888Air Jordan 6 “UNC”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post