Adidas ZX 4000 4D ‘Gray’ får slutligen ett släppdatum

tillbaka i juli, bilder läckte av adidas ZX 4000 4d ‘grå’, liksom nu, en hel elva månader senare har vi slutligen en släppning Datum för den varmt förväntade futurecraft -tränaren, liksom det är en bör polis!

Målad i en grå, gul och röd färgkombination, har den “gråa” en stretchig primeknit -bas med premium mocka paneler med hela tiden. Trefoil Branding träffar såväl tungan som medial häl, liksom torsionslogotypen präglas på sidopanelen, vilket antyder att skon har en torsionsplatta för extra stöd samt stabilitet.

Nere nedan är en “aero green” 4d mellansula närvarande gjord av ljus, syre, samt flytande harts för komfort som ingenting annat där ute. Faktum är att vissa sneakerheads tror att det är till och med bekvämare än boost, men det är för dig att bestämma!

Adidas ZX 4000 4d ‘Grey’ är planerad att släppas den 21 juni och markerar den fjärde ZX 4000 4D -färgen att minska i år! Kommer du att lägga till ett par till din sommarrotation? Låt oss veta, såväl som när du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post