Supreme X The North Face Accepterar blekt denim letar efter FW21

Även om vi redan har sett en Supreme X North Face-kopplingen för alla för två månader sedan, kommer de två styrkorna nu samman för ett andra samarbete detta FW säsong. Denna senaste kapsel omfattar en rad blekt såväl som färgade utseende över ett bekant utbud av North Face Silhouettes

Själva samlingen har en berömd Nupste Puffer-jacka, en Nuptse Trooper, en 700-fyllig halsduk, bergsjacka såväl som bergbyxor samt en ryggsäck samt korsbodspåse. Varje bit har ett av två blekt denimtryck.

Bild via Supreme
Det allra första denimstrycket sportar en rad vita, blå, marinblå såväl som lila nyanser, medan dess motsatta motsvarighet använder jordnära svarta, bruna såväl som beige ton. Resultatet är en duo av tryck som är perfekt för att visa din stil under de svalare vintermånaderna.

Bild via Supreme
Höjdpunkter från samlingen inkluderar den tidlösa Nuptse -kappan. Det här stycket har en robust vattenbeständig nylonbyggnad tillsammans med en 700 nedfyllning för att hålla dig skyddad från både regnet och kylan. Dessutom avrundar en andningsbar nylon sovsäck ut samlingen och är utrustad med Heatseeker ™ Eco -isolering för komfort.

Det senaste Supreme X North Face -samarbetet kommer att se en världsomspännande utgåva på torsdagen den 16 december. I andra nyheter debiterade den tidigare DHL -arbetaren officiellt för århundradets sneaker heaker heaker.

Bild via Supreme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post