Michael Jordan gungar nu Air Jordan 1 Mids

ända sedan den först introducerades tillbaka på dagen har Air Jordan 1 Mid alltid sett den höga mindre populära kusinen, till den punkten att många sneakerheads inte Tror att de är en riktig AJ1. Så dumt som detta låter, Michael Jordan själv har just upptäckts gungat mitten av skon och vi kan redan höra återförsäljningspriser skyrocketing.

Fotograferad av @ triggshotit__ sågs geten skjuta bågar medan han bär den “värmreaktiva” färgvägen som kommer att släppa senare i år. Med den klassiska läderkonstruktionen som vi alla känner och älskar, har baksidan belagts med ett speciellt lager som ändrar färger beroende på värme. Även om detta verkligen inte är något nytt, har tidigare varit på par som Civilist X Nike SB Dunk Low, är det det faktum att MJ bär dessa som gör dem så speciella.

Det ikoniska bevingade basketmotivet stämplas på vristen, och för att runda det hela skjuter en snygg Nike Swoosh över sidopanelerna i sidled och slutför designen.

Ett släppdatum för Nike Air Jordan 1 Mid “Heat Reactive” har ännu inte avslöjats officiellt, så se till att du håller det låst vid den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Låt oss veta vad du tycker om detta, och i relaterade nyheter ser det ut som två helt nya Travis Scott x Air Jordan 1 OG -lågheter ryktas att släppas mycket snart!

Bild via triggshotit__
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post