Först titta på Supreme X Nike SB Dunk High “Brasilien”

Vi vet redan Supreme och Nike har något i verken. Efter att ha tittat på “White” och “Navy” ser det ut som det New York City-baserade streetwear-avtryck kommer Dunk High “Brasilien” – och vi tar vår första titt ännu!

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Retade tidigare denna månad på den senaste numret av Shoes Master, denna dunk är målad i samma färgschema som den legendariska Dunk Low “Brasilien” från 2000. Med en full läderkonstruktion som är lika premium som den blir, är den övre dekorerad med en Mon av fantastiska broderade detaljer inklusive “på något sätt” vid hälen i ett kursivt teckensnitt “, Supreme Team” vid vristen och “nej” på lateral tå.

Det här är helt avrundat med ett par djärva röda insolor komplett med varumärkets Futura -logotyp, medan skarpa vita mellansulor sitter nedan och slutför den verkligt ikoniska designen.

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Vi vet inte när Supreme X Nike SB Dunk High “Brasilien” kommer att lanseras men det kommer definitivt att vara någon gång i år. Kan detta vara det bästa av gruppen? Låt oss veta vad du tycker om denna nyutges färgväg, och i relaterade nyheter kan ett Supreme X Tiffany & Co.-samarbete bara vara i verk!

Bild via Nike
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post