Kan en annan Salhe Bembury X New Balance -samarbete vara i verken?

Det verkar som om New Balance inte har några avsikter att stoppa sin ström av samarbeten som vice president för Versace’s Footwear Line, Salhe Bembury, har gett oss en glimt av ett möjligt projekt som han ännu arbetar med igen med Boston skorgiganten .

Från videon publicerad med hjälp av hans senaste Instagram -berättelse kan vi se att Bembury kommer att välja en fuzzy mockauppsättning igen, liknande den nya Balance 2002r “Water Be Guide” och “Peace Be the Journey”. Men med det sagt kan vi se att en neutral färgpalett pryder denna nya silhuett istället.

Bild med hjälp av Salehebembury

Bild med hjälp av Salehebembury
Det är också värt att notera att Bembury avslöjade att detta eftertraktat med en fantastisk morgonhöjning, och det verkar som om denna nya utomhusklara modell kommer att byggas med dubbla skiktade lutar, robusta yttersulor och ripstop-material för extra hållbarhet. Avrundning av ensemblen är co-branding detaljer som profil n logotyper och Salhe Bembury-märkta tungor.

Är du redo att lägga till en annan Salehe Bembury x nya balansskor i din samling? Om du inte vill missa de bästa och mest nuvarande nya balansutgivningarna här hos den enda leverantören, se till att du alltid kommer tillbaka med oss. I relaterade nyheter deltar DTLR X New Balance 992 “Varsity” i college -idrott.

Bild med hjälp av Salehebembury

Bild med hjälp av Salehebembury

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post