Nike SB X Air Jordan 1 ‘la till Chicago’ återställs nästa vecka

bild via Hypebeast
Betraktas av många sneakerheads som en av de allra bästa Jumpman -sneakersna i det senaste minnet, Nike SB X Air Jordan 1 ‘la till Chicago’ bröt webben när den debuterade tillbaka i maj. Detta är inte bara ett partnerskap mellan Nike SB och Jordan Brand, det är också en av de extremt få sneakers som fysiskt förvandlar över tid. Nu, tre månader senare, får det en fullständig återställning!

Med en färgväg som påverkas av Los Angeles Lakers, är ‘LA till Chicago’ bara en av de skor som du kommer att ha tur att se personligen, aldrig tänka på. Tillverkad från paneler på paneler med slätt kornläder, slår gula accenter träffade varumärket för vristen och Swoosh, som skjuter över sido- och mediala paneler med nåd.

Bild via Hypebeast
Som namnet antyder, när du bär dessa, kommer färgen långsamt att blekna och förvandlas över tiden, vilket ger dig en stark röd sko som är en nick till Chicago Bulls. Detta är en otrolig designfunktion som är otroligt ovanlig i dag, och det är verkligen flexvärt.

Nike SB X Air Jordan 1 ‘la till Chicago’ är ett måste Cop! Vi har redan en lotterguide live, så om du vill öka dina möjligheter att få en W, se till att du kommer in så många du kan!

Bild via Hypebeast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post