Din första titt på Air Jordan 6 Low “Chinese New Year”

Skorindustrin står onekligen inför den mest trafikerade perioden på året. Trots detta är etiketter fortfarande på full kraft som serverar massorna med högvärmda utsläpp för att se till att Sneakerheads stänger sin 2021-line-up med ett slag. Utöver detta förbereder Nike redan före det kinesiska nyåret med några sneakers med tema.

Här har vi vår allra första titt på Air Jordan 6 låga “kinesiska nyår”. AJ6 kanske inte är i framkant av Jordan-varumärket, även om de få iögonfallande ensemblen som vi har fått i år och verifierar att det är här för att stanna.

Bild med hjälp av ballintwn01
Int’l frakt

Se mer

För detta par med CNY-tema ser den låga toppprofilen släta vita läderöverdelar med perforeringar över sidorna-till den ursprungliga installationen som den höga. Doser av silver och guldmarkering av tungor, enda enhet och Jumpman-varumärkesmotiv ger en lyxig pop av kontrast till domstolen och gatan redo utseende av Air Jordan VI. En isig blå yttersula avrundar designen.

Medan vi väntar på att officiella bilder av Air Jordan 6 låga “kinesiska nyåret” ska gå live, föreslår vi att du håller det inlåst i idealiska här hos den enda leverantören så att du inte missar de nuvarande utsläppen från Jordanien. I relaterade nyheter har officiella bilder av Air Jordan 6 “Midnight Navy” landat.

Bild med hjälp av ballintwn01
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av ballintwn01
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post