Atmos x Adidas ZX 8000 “G-SNK” lyser i mörkret

När vi först fick en glimt av Atmos x Adidas ZX 8000 “G-SNK” tillbaka i februari, visste vi direkt att de skulle gå att vara en måste polis. Med hänvisning till den japanska etikettens G-SNK-smink som debuterade på ett par NMD R1: er förra året, här är allt du behöver veta.

Utfört i ett neongrönt och gult färgschema är konstruktionen på “G-SNK” lika unik som det blir. Inte bara kommer du att hitta Snakesskin -läder på Mudguards and Suning System, Pony Hair spelar också en enorm roll här, anländer på tåboxen och tungan för en look som säkert kommer att vända huvudet.

Bild via Atmos
En hälräknare prickar ryggen för extra stöd, medan Adidas torsionsteknik infunderas i den livliga mellansulan för stabilitet som är spelförändring. För att runda det hela har hela skon belagts i en glöd-i-mörk-finish så att du kan böja även i svagt ljus.

En av de galnaste sneakers som vi har sett i år, förväntar sig att Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” lanseras på Atmos Webstore den 16 maj tillsammans med ett gäng kläder. En europeisk utgåva har ännu inte bekräftats officiellt, så se till att du håller den låst vid den enda leverantören så meddelar vi dig så snart något kommer in. I relaterade nyheter, Adidas Consortium fyw XTA ger tillbaka en spår på 90 -talet ikon!

Bild via Atmos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post