Till fots titta på den off-white x nike zoom flyga ‘svart’ såväl som ‘rosa’

The Off-White X Nike-The Tenâ € Collection var förmodligen det allra bästa sneaker-partnerskapet att minska Förra året, liksom det ser inte ut som att hype dör ner när som helst snart. Med massor av vita X Nike-sneakers som tappar från och med nu till slutet av 2018, har Power-duon nu släppt ut två heta off-white Nike Zoom Fly Colourways, liksom vi tar en titt på foten!

Den allra första färgen, som är kallad “svart”, har en snygg höstberedd nyans, med en genomskinlig TPU-övre såväl som sömnad Swoosh. Den andra färgvägen är å andra sidan en av de mest livliga off-white-sneakers som någonsin släppts. Med namnet “rosa” denna iögonfallande skugga använder också en genomskinlig TPU. Båda sneakers fungerar “skum” -text längs mellansulan, förutom Virgil Ablohs signaturdekonstruktion i hela.

Om du planerar att polisen den helt nya off-white x nike zoom flyga ‘svart’ och ‘rosa’, kommer de att släppas den 28 november på Select Stockister. Var noga med att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket mer information, samt låt oss förstå om du kommer att koppla ner i kommentarerna nedan! Medan du är här, inspektera vår off-white X Nike Zoom Fly ‘Black’ samt ‘Pink’ lotterguide för din bästa möjlighet att polisera!

Om du tror på att ha tagit någon helt ny Nike -värme, se till att inspektera strömmen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post