Stone Island stärker sina maritima inspirerade erbjudanden med denna nyaste SS22 Marina Collection

som följer på sina SS22-spöke-samsamling för två veckor sedan, Stone Island är tillbaka och ännu mer vill bredda sina säsonger. Den här gången förlänger Stone Island sin SS22 Marina-kollektion med ett nytt urval av maritiminspirerade bitar.

För dem som inte känner till Stone Island Marina finns det som ett separat kapitel till den primära linjens erbjudanden, liknande dess skuggjobb samt spöklinjer. Marina -motivet som var mycket första går tillbaka till våren sommaren ’98 såväl som för att göra sporadiska uppträdanden i varumärkets samlingar.

Denna senaste kollektion har en mängd olika prestationsmaterialstycken inklusive jackor, anoraker, västar, hoodies samt T-shirts, som alla sportar distinkta Stone Island Marina-varumärke. Ytterkläderbitar i denna samling har 3L Gore-Tex-konstruktion, vilket innebär att du kommer att förbli torr och bekväm från high street till hög hav.

Ur ett färgperspektiv är samlingen huvudsakligen klädd i ljusblå nyanser tillsammans med nyanser av svart. Däremot ser vi också en distinkt iskamouflage med nyanser av vitt, ljusblå såväl som svart allt som erbjuds. För dem som vill polisen denna senaste Stone Island SS22 Marina -samling erbjuds för närvarande på varumärkets webbplats. I andra nyheter visar Nike “Move to Zero” Spring Summer ’22 hållbara sportkläder.

Bild genom Stone Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post