Puma Thunder Spectra har träffat försäljningen … ta tag i den medan den fortfarande är tillgänglig!

När Puma Thunder Spectra var allra första hyllor tillbaka i oktober, alla såväl som deras hund önskade ett par. Faktum är att några av er till och med betalade återförsäljning för att få dessa i din samling, liksom vi ärligt talat inte skyller på dig! PUMA MCQ Tech Runner lo 2005, den eftertraktade Chunky Sneaker, som hyllar 90 -talet som körstilar såväl som partnerskap från den sena Alexander McQueen, nu har träffat försäljningen!

Felfritt smältande sport såväl som mode för att producera en sneaker som är till skillnad från allt annat som för närvarande finns på marknaden, har Thunder Spectra ett gjutet TPU -system som erbjuder extra struktur och stöd. Målad i en mångfärgad palett, passar premium ihop såväl som Nubuck -klänningen skon, medan en tjock imeva mellansula sitter under foten för ytterligare komfort samt oändlig dämpning.

Till salu nu över på Foot Locker UK är Puma Thunder Spectra ett måste COP! Låt oss förstå om du har lagt till ett par i din rotation och se till att ladda ner den officiella appen för enda leverantör gratis just nu! I tillhörande nyheter hanterar PUMA Nike Adapt BB med Intelligensen i form.

Om du tror på att ha tagit någon helt ny Puma -värme, se till att inspektera det senaste här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post