Lagerantal som läckte ut för Yeezy förbättrar 350 V2 ‘semi frysta gula’

precis exakt hur enkelt kommer det att vara att få tag på Yeezy förbättra 350 V2 ‘semi frysta gul’?! Det är en oro som uppmanas av många av er inför denna veckas världsomspännande återställning. Även om att förutsäga tillgängligheten av Yeezys aldrig är lätt, kan de läckta lagerantalen som just har dykt upp ge lite insikt!

Yeezy ‘Semi Frozen Yellow’ är utan tvekan det mest tvivelaktiga av intervallet ‘SPLE-350’. Kanye tog stor kritik när dessa avslöjades förra året, och många hävdade att det var en styggelse till Yeezy -sortimentet. Men låt oss inse det, dessa indikerades alltid till chock såväl som om inget annat, de får definitivt uppmärksamhet.

Nu, tolv månader efter den preliminära lanseringen såväl som det verkar som om många av er har gjort totalt 180. Efterfrågan på denna färg har aldrig varit högre såväl som det kommer ingen tvekan om att vara tusentals som ber om en seger i denna ombyggnad.

Tack och lov ser det inte ut att vara galen begränsad! Enligt ett läckakonto laddas 12 000 par för adidas EU. Det kanske inte verkar som mycket men ännu mycket fler par lanserar över andra brittiska aktieägare. Foot Locker UK förväntas ha ett respektabelt belopp och kommer att vara en av de allra första köpmännen som går online från 07:00 fredag ​​14 december.

Håll den låst till @ThesOsSupplier för mycket mer information om exakt hur man skyddade ett par såväl som mycket mer bryter Yeezy -nyheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post