Adidas Originals bekräftar officiellt Dragon Sphere Z Partnership

tillbaka i december, det avslöjades att Adidas Originals skulle släppa en Dragon Sphere Z Sneaker Collab, och över ett halvt år senare har de tre ränderna fortfarande inte officiellt verifierat Collab … ända tills nu.

Genom att återinföra tre strider från den legendariska japanska anime-serien kommer samlingen att bestå av sju silhuetter, med varje sneaker som representerar var och en av hjältarna såväl som skurkar som kämpade i striderna, plus en spark inspirerad av Shenron The Dragon.

Striderna inkluderar Kid Goku vs. Frieza, representerad av en ny ZX 500 rm samt Yung-1-sneaker, Kid Gohan vs. som får en ultrateknik och Kamanda. Den Shenron-inspirerade EQT stöder mitten av adv avrundar en kapsel. En ultrabegränsad otroligt Shenron Colourway ryktas också att släppa, men detta har ännu inte bekräftats.

Varje strid kommer att släppas varje månad från september till december, samt kommer att tillhandahållas i en speciell DBZ -toppkvalitetsbox samt gått tillsammans med en speciell figur. Vi har fortfarande inget koncept när Dragon Sphere Z X Adidas Originals Collection kommer att släppas, så se till att hålla den låst hos den enda leverantören för mycket fler nyheter när det utvecklas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post