Nike Air Max 95 ‘Granite Dust’ är den högsta sneakeren under hela året

Medan Air Max 95 kanske inte är lika populär som några av Nikes andra silhuetter, till exempel Air Max 97, är det fortfarande en Helvetet av en sko, och Swooshs senaste tillhandahållande är verkligen inte annorlunda. Döpt ‘Granite Dust’, detta är bokstavligen den högsta sneakeren under hela året!

Tillverkad från en rad premiummaterial, har “granitdammet” en distinkt gradienteffekt över dess övre. En svart botten innebär att dessa är idealiska för de våta och blåsiga vintersäsongskvällarna, och en vit topp gör dessa till ett måste för de söta och soliga sommardagarna. Suft Suede garanterar den optimala mängden mysighet, medan andningsnät gör dessa AM95 -tals ultravatila. För att runda det hela sätter en luftinfunderad mellansula under för extra komfort och obegränsad dämpning.

Tillgänglig nu på avkommor, låt oss veta vad du tycker om Nike Air Max 95 ‘Granite Dust’ och se till att ladda ner den officiella den enda leverantörsappen för helt gratis bästa nu! I relaterade nyheter har hela line-up för “Have a Nike Day” -paketet avslöjats!

Om du funderar på att samla en helt ny Nike -värme, se till att kolla in det senaste här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post