Air Jordan 1 High Og “Black Toe Shattered Backboard” blir avslöjad

Vem har hypat för Air Jordan 1 High Og “Black Toe Shattered Backboard”? En av de mest kända färgvägarna i Sneakers historia, det distinkta namnet som först kom till 1985 när Michael Jordan gjorde sig redo för sin andra säsong i NBA. Vid ett tillfälle dunkade han på webben så svårt att det helt krossade glaset på backboard, vilket resulterade i födelsen av den nu legendariska färgen.

Ställ in att vara den fjärde iterationen, eftersom namnet anger “Black Toe Shattered Backboard” lånar ledtrådar från “Black Toe” AJ1. Med en övervägande “sjöstjärna” färgpalett, vit såväl som svarta toner fungerar också för den signaturutseendet som vi alla förstår såväl som kärlek. En Nike Swoosh skjuter över såväl sidor som mediala sidopaneler, medan det världsberömda bevingade basket temat fint uppmanas på vristen.

Bild genom värmehem

Bild genom värmehem
Även om det för närvarande bara är mock-ups, säger ryktet att “BTSB” kommer att återgå till originalmaterialet. Så till skillnad från den glansiga patentversionen som vi fick förra gången, kommer detta att skryta med en premium läderbyggnad som är smidig och smidig vid beröringen.

Inte mycket annat förstås om Nike Air Jordan 1 High Og “Black Toe krossade backboard” just nu i tid, även om det borde träffa hyllor någon gång i början av 2021. Låt oss förstå vad du tror på denna färg, också Som medan du är här, ta din allra första titt på Air Jordan 1 Mid “Banned”!

Bild genom värmehem

Bild genom värmehem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post