Dina snören kommer aldrig att komma förbi med Nike Air Max 95 “Speed ​​Lace”

först presenteras i en militär esque “Cargo Khaki” Colourway tidigare den här månaden är Air Max 95 “Speed ​​Lace” tillbaka igen och det här Tiden runt det har blivit avslöjat i en “grön volt” återgivning. Paret visar utilitariska vibbar som omedelbart påminner om Nikes signatur ACG-linje, men överraskande är dessa AM95s inget att göra med alla förhållningsbeteckning.

Tillverkad från premiummaterial i hela, är utställningsfunktionen hos dessa sneakers ett enkelt och snabbt att använda hastighetssystem som gör det möjligt för bäraren att dra åt eller fästa paret på några sekunder. Det finns ingen bättre Nike sneaker som passar den här typen av teknik, som AM95 ursprungligen utvecklades som en spår som körde sneaker för utomhus, men när den lanserade hade det överskridit sig i en livsstilsilhouette.

Bild via Nikenike Air Max 95 “Speed ​​Lace Green Volt”

Int’l frakt

Se mer

Bild via Nikenike Air Max 95 “Speed ​​Lace Green Volt”

Int’l frakt

Se mer

Däckt ut i nyanser av djupt grönt och grått, var utformningen av luften Max 95 inspirerad av den mänskliga anatomin och ser fortfarande att spetskant över 25 år senare. Swoosh-logotyper är broderade på sidosidorna i Volt Green tillsammans med det ovannämnda hastighetssystemet som lägger till ett tekniskt utseende till designen. Detta är allt placerat ovanpå en grå gummi mellansula som innehåller synliga Nike Air Max-enheter för att ge allt stöd som behövs för en lång dags slitage.

Om du är så angelägen som vi är på den kommande nike Air Max 95 “Speed ​​Lace” i “Green Volt”, kan du förvänta dig att du lanserar via Nike’s Online Store och via valda återförsäljare under de närmaste veckorna, även om vi inte ” t har ett bekräftat utgivningsdatum ännu. Under tiden, se till att det är låst i direkt här på den enda leverantören för det senaste och medan du är här, kolla bort teaser bilder av den kommande stenön X New Balance Tokyo design studio samarbete!

Bild via Nikenike Air Max 95 “Speed ​​Lace Green Volt”

Int’l frakt

Se mer

Bild via Nikenike Air Max 95 “Speed ​​Lace Green Volt”

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post