Ditt bästa utseende ännu på Nike SB Dunk Low “Elephant”

Nike SB Dunk Low “Elephant” har varit på vår radar ganska länge nu. Först läckte i början av sommaren, information om dessa har varit ganska knapp för att säga minst. Med det sagt tar vi nu vårt bästa utseende men ändå på den varmt förväntade dunk tack vare dessa helt nya bilder från Sneaker Insider @S.Sam.Group!

Mycket säkert inspirerad av Atmos X Nike Air Max 1 “Elefant” från 2017, “Elefant” har mycket mer eller mindre samma design men med några anmärkningsvärda tweaks här och där. Arbetar med en svartvit läderbas, “Cement Grey” elefanttryckspaneler stiger ner på Toebox och hälen som är klar med broderat varumärke runt ryggen.

Bild genom S.SAM.Group

Bild genom S.SAM.Group
Teal “Clear Jade” -accenter tar sig till tungan och Nike Swooshes, precis som den ovannämnda AM1, och avrundning av det hela är en ren vit mellansula, som slutför specialutgåvan.

Även om inte mycket annat är känt om Nike SB Dunk Low Pro “Elephant” just nu, säger våra källor att det kommer att lanseras någon gång nästa månad. Låt oss veta om du kommer att lägga till dessa i din samling, och medan du är här kan du lika gärna ta din första titt på ram Skate X Nike SB Dunk Low “Habibi”!

Bild genom S.SAM.Group

Bild genom S.SAM.Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post