En Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack” är i verk

Travis Scott är på väg. Efter att ha fått en titt på hans kommande Air Max 270 React -samarbete, tar vi nu en sniktitt på Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”. avslöjas i musikvideoen för “Jackboys.”, Även om den inte kommer att fungera bakåt Swoosh som Bespokeinds sed som ses ovan, har den en ultra unik estetik som avslutas i sin egen rätt.

La Flame, som upptäcktes på cirka åtta minuters märket av det visuella, går in i scenen och gungar ett par aldrig tidigare sett dunk låg. Målad i solbränna såväl som grå accenter, binder rena vita snören skon ihop, medan en kompletterande mellansula på samma sätt har. Genom att slutföra utseendet är ett subtilt men slående mönster som är överlagrat ovanpå den övre, med en slående likhet med Travis Scott X Nike Air Force 1 “Cactus Jack” som sjönk i november.

Just nu förstås ganska mycket annat annat om Travis Scott X Nike SB Dunk Low “Cactus Jack”, så se till att du håller den låst vid den enda leverantören såväl som vi håller dig i slingan! Låt oss förstå vad dina allra första intryck är, samt se till att hålla dig uppdaterad för de senaste såväl som största sneaker -nyheter och utgivningar!

falsk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post