Den off-white X Nike Blazer Low “Black” blir avslöjad

Efter att ha fått en titt på Sacai X Nike Blazer Low tidigare denna vecka, vi tar nu vår allra första titt på den off-white X Nike Blazer Lågt “svart”, liksom det är lika snyggt som det blir. Tidigare har Virgil Abloh omarbetat Mid -varianten övergripande fyra gånger, så detta kommer att bli en allra första för den amerikanska modedesignern.

Den “svarta” har avslöjats av respektabel Sneaker Insider @py_rates och har en mördad färgkombination och är utformad från en mängd olika ultradremiummaterial. Liksom hans dunk låga samarbete kommer en dubbel spetskombination att spela en berömd funktion här. Inte bara kommer du att få det traditionella platta spetssystemet som vi alla vet, det kommer att överläggas av en vägskoinspirerad sicksack som är doppad i en livlig miljövänlig nyans

På andra håll kommer du på samma sätt att upptäcka en mängd utskärningar i hela silhuetten som verkar påverkas av den off-white x Air Jordan 5 “svart”, liksom det är riskfritt att anta att citerade text såväl som teknisk Verbiage kommer att göra ett comeback för denna utgåva, vilket resulterar i off-Whites signatur dekonstruerade estetik som har förändrat spelet med tanke på att 2012.

Just nu förstås inte mycket annat om den off-white x nike blazer låg “svart”, men en sak som är säker är att Blazer Low kommer att slå upp 2021. Låt oss förstå vad du tror på Louis Vuitton Menswear Designers mest nuvarande Nike-samarbete, liksom i tillhörande nyheter, Virgil retade nyligen den off-white X Nike Dunk Low “White”!

Bild med hjälp av droplistapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post