Release påminnelse: Missa inte Yeezy 700 “Carbon Blue”!

2019 har varit anmärkningsvärt för Kanye Wests signatur chunky silhuett. Bara i år debuterade han över tio ultra distinkta färgvägar, liksom för att avrunda året som han tappar bara en mycket mer med Yeezy 700 “Carbol Blue”! Händer ner den mest unika ännu, om du vill ha ett par, se till att polisen på onsdagen den 18 december klockan 7 på Adidas UK!

Till skillnad från allt vi har sett tidigare, är “kolblå” utformad från ett premiumläder, nät, liksom mocka kombination såväl som målad i en speciell kombination som verkligen är en hyllning till färger från det förflutna. Den legendariska “våglöparen” gör sin existens förstått längs snörningssystemet såväl som mittfot, samtidigt som de kontrasterar blå toner rekommendationen “Teal Blue”.

Bild genom adidas
Int’l frakt

Se mer

Tåboxpanelen samt ökad mellansula påverkas båda av den kända “trögheten”, liksom avrundning av allt är gummigummi -yttersula som tas direkt från “Mauve”. Du kan till och med upptäcka några “salt” -influenderade ledtrådar här såväl som där!

Yeezy 700 “Carbon Blue” är den idealiska metoden att avsluta decenniet, är den idealiska metoden för att avsluta decenniet, som är den idealiska metoden för att avsluta decenniet, som är den idealiska metoden för att avsluta decenniet, den 18 december kl. Det kommer att bli en ganska svår polis, så se till att du håller ögonen skalade på @TheSolesupplier såväl som @Thesolerestocks för mycket mer frisläppsinformation samt prospektiva omdämpningar!

Bild genom adidas
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post