Den off-white X Nike Blazer Low har äntligen ett släppdatum

efter den oväntade bortgången av Off-White-grundare och Louis Vuitton Designer Virgil Abloh tillbaka i november, Nike var tvungen att göra lite omskjutning för vissa av hans förplanerade samarbeten som ett tecken på respekt för det sena kreativa geni. Efter en fyra månaders försening ser det ut som Off-White X Nike Blazer Low kan äntligen ha ett släppdatum, oavsett om du gillar det eller inte.

Till skillnad från allt vi har sett tidigare är Ablohs tag på den klassiska modellen verkligen one-of-a-kind. När de anländer till “svarta” och “vita” färgscheman har den en full läder övre komplett med en serie perforeringar som harken tillbaka till hans Air Jordan 5 från förra året. Platta snören binder allt ihop medan ett neongrönt par sicksackar över för den ultimata låsningspassningen. Detta element lånades från Virgils Dunk Low “Dear Summer” -kollektion som såg totalt femtio färger över SNKR.

Bild via fxxkvlogvi
Int’l frakt

Se mer

Naturligtvis är detta inte första gången som Beaverton -varumärket har varit tvungen att göra något liknande. Redan 2020 drog sneakerjätten alla sina Kobe Bryant -bitar från sin onlinebutik i sex månader efter basketlegenden plötsliga döden.

Som nämnts tidigare förväntades denna specialutgåva Blazer Low Collab ursprungligen lanseras tillbaka i december, men våra källor berättar nu att en lansering av den 8 april är på korten. Se till att du håller den låst vid den enda leverantören för mer frisläppsinformation när den utvecklas, och i relaterade nyheter kommer Sacai X Nike Blazer Low anländer till “svarta” och “vita” patentpaneler.

Bild via fxxkvlogvi
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post