Den nya Balance XC-72 “Kinesiska nyåret” firar tigerens år

2022 har just börjat, och vi har redan sett ett stort antal skor som är utan tvekan eftertraktade för många samlare. Många av erbjudandena på line-up är inte bara lämpade för våren och sommaren utan också årliga evenemang som New Balance XC-72 “kinesiska nyår”, som firar Kinas traditionella månkalender. Vi har en närmare titt på paret här, så läs om för att ta reda på mer om dess utmärkta funktioner.

Boston -skormiganten tar årets kinesiska stjärntecken: tigeråret. Från häl till tå uppvisar den retro-futuristiska XC-72 silhuetten ett färgschema med en distinkt röd-svart tigerband på hälflikarna och en enda remsa som börjar från tåområdet och reser ner under den robusta yttersulen hela vägen till slutet.

Bild via ny balans
Int’l frakt

Se mer

Kalkarna är i svart, med kontrasterande profil “n” logotyper i vita och gummierade hälplattor i senapgult. Klassiska NB -varumärkesdetaljer på tungan och insolorna slutför den festliga designen.

Den nya saldot XC-72 “Kinesiska nyåret” sjunker enligt uppgift i New Balance den 28 januari, men se till att hålla dig inlåst här på den enda leverantören för att hålla sig före de senaste nya balansuppdateringarna. I liknande nyheter ytor de nya Balance 2002R i fyra nya premiumfärgade.

Int’l frakt

Se mer

Bild via ny balans
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post