Gå in i en hållbar värld med Nike Crater -effekten “Summit White”

med tanke på att Swoosh -teamet började sin resa för att återvinna rester i skor för en mycket mer hållbar metod för att leva, har vi välsignats med några av några av De mest lätta fitnessinstruktörerna som våra fötter någonsin har upplevt, varvid Hippie -designen är ett av de mest bekanta paren. Utöver detta har Sportswear Gigantic just tagit fram den helt nya Nike Crater-effekten “Summit White”, så varför inte ta ditt allra första steg in i en hållbar värld med dessa och checkat ut som vi har vad som helst Du kräver att förstå om dem!

Kratereffekten är en mesh-tillverkad silhuett skapad av minst 25% återvunna materialmaterial som utnyttjade plastflaskor, skum och massor av andra, vilket gör dem lätta som en fjäder medan de också har mindre effekt på vår atmosfär såväl som Ser fortfarande elegant ut på exakt samma gång.

Bild med hjälp av den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild med hjälp av den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Den övre doppas i en “toppvit” färgväg förenad med “fotondamm” såväl som “grå dimma” -accenter i den typ av broderi som omfattar Swoosh -logotyperna på såväl sido som mediala sidopaneler, vilket säkerställer att varumärke fortfarande är närvarande. Lively Orange Flairs dekorerar sedan andra funktioner för en pop av kontrast, såsom mittfotstygn, bakre flikar i bakre drag samt andra extra Swoosh -avtryck. Den friidrottsinspirerade silhuetten är total med en kraterskum mellansula som är konstruerad från 12% återvunna komponenter, vilket ger en otroligt dämpad resa, ökad dragkraft, samt speciellt utseende med fläckar som markerar dem överallt.

Den lågklippta profilen på Nike Crater-effekten “Summit White” gör dem oerhört okomplicerade för stil, så polismannen dem idag medan du kan som de nu erbjuds på Nike! Håll den inlåst i idealisk här hos den enda leverantören för alla nuvarande Nike-utgåvor såväl som i tillhörande nyheter, Nike Air Force 1 Crater Flyknit “Wolf Grey” använder miljövänliga material.

Bild med hjälp av den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild med hjälp av den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post