Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” gör ett fullständigt comeback!

Med återkomsten av “Plum” tidigare i år förväntade vi oss hela Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” för att göra ett comeback, liksom nu, det verkar som om det sist händer! En av de tidiga Noughties många intressanta Swoosh -samlingar, det gjorde ursprungligen sin stora debut redan 2001 samt gjordes enbart för Japan, så naturligtvis är detta ganska enorma nyheter för dunkfans överallt.

Den förstnämnda består av Dunk Low “Ceramic” såväl som den dunkiga “fanér”, den förstnämnda i en orange såväl som svart kombination med lätta miljövänliga hits hela tiden, medan den senare dyker upp i en brun, grön, som liksom lila kombination som har en slående likhet med Nike SB Dunk High “Skunk 420” från 2010.

Bild genom Flight Club
Liksom den tidigare nämnda “plommon”, borde båda paren dyka upp i sin ursprungliga All-Suede-byggnad med Nike-varumärke broderad längs tungan såväl som häl. Naturligtvis kommer du på samma sätt att upptäcka kontrastgummi -yttersula som gjorde OG -samlingen så berömd.

Nike Dunk Low “Ugly Duckling Pack” är en viss om polisen för alla typer av samlingar. Låt oss förstå vilken färg du känner dig mest, liksom när du är här, kan du också ta en bättre titt på Nike Dunk Low SP “Lemon Wash”!

Bild genom Flight Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post