Först titta på Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir”

om du trodde att kitos Abe hade sitt finaste år 2020, tro igen igen. En av modevärldens mest uppskattade designers, den japanska stilikonen har tagit marknaden med storm med sitt val av eftertraktade Swoosh-samarbeten, liksom nu vi tar vår allra första titt på den kommande Sacai X Nike Vaporwaffle ” Av noir “.

Bild via läckt.SNeaks
Först läckte förra sommaren, “Off Noir” tar henne höga varma hybrid till nästa nivå. Täckt helt i “Triple Black”, gör det bort den vanliga Flyknit-byggnaden till förmån för en mer flexibel såväl som väderklara nylon. Stealthy Suede når snörningssystemet såväl som tåbox medan Nike Swoosh såväl som hälen är dekorerade med extravagant läder.

Naturligtvis skulle det inte vara en Sacai X Nike Collab utan att fördubbla allt. Från tungorna till mellansulorna, vad som har multiplicerats med två för en farligt dekonstruerad estetik som säkert kommer att vända huvudet. Avrundning av allt är en yttersula i gummi gummi våffel och lägger till en touch av kontrast till den annars nedspelade designen.

Bild via läckt.SNeaks
Ett släppdatum har ännu inte officiellt verifierats för Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir”, så se till att du håller det låst vid den enda leverantören för fler nyheter när den utvecklas! Låt oss förstå om du skyddar dessa stealthy sneakers, liksom när du är här, kan du också ta din allra första titt på Sacai x Jean Paul Gaultier X Nike Vaporwaffle!

Bild via läckt.SNeaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post