Union La X Nike Cortez ytor i en tredje färgväg

Efter den officiella släppningen av deras Dunk Low, vi tittar nu på en tredje Union La X Nike Cortez -färgvägen som förväntas sjunka snart. Ett samarbete som har varit på vår radar eftersom slutet av förra året kan det bara vara det mest bärbara paret av trioen – och här är allt du behöver veta!

Vansinnigt unikt, Chris Gibbs tar på sig den berömda Cortez är till skillnad från allt vi har sett tidigare. Arbetar ovanpå en ballistisk nätbas som är målad i rosa och gula sherbettoner, ljusgrå paneler lindas runt resten av den övre med ljusblå nyanser som ger ännu mer kontrast till skon.

En Nike Swoosh skjuter över de laterala och mediala sidopanelerna, och den klassiska Cortez -hälen är överlagd av ett annat märke som är präglat med Los Angeles -varumärkets Signature Frontman -logotyp. ULA: s kända gula etikett är sömnad på snörningssystemet, och om du tittar noga på Deubré kommer du att upptäcka att den är laser etsad med “Cortez ’72”, som harkar tillbaka till året som den legendariska Silhouette först gjorde sin debut.

Bild genom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

För att runda det hela är innersulan utformad från kork och mellansulan verkar vara konstruerad av Nike Grind -gummi, liksom vad du hittar i Space Hippie -serien. Även om inte mycket annat är känt om denna kollab, förutspår vi att hållbarhet kommer att spela en enorm roll i just detta partnerskap.

Förväntas anlända någon gång i sommar tillsammans med “Black” och “Khaki”, se till att du håller den låst på den enda leverantören för mycket mer information om Union Los Angeles X Nike Cortez “Gray” när den utvecklas. Låt oss veta vilken färg du känner dig mest, och i relaterade nyheter har Sacai X Nike Cortez officiellt avslöjats!

Bild genom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

Bild genom Knowing_Kicks
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post