Bilder yta för Off White X Nike Benassi Slides

Det verkar som omvita grundare Virgil Abloh handlar om den flexen, även för de kyla dagar vid poolen. Om de senaste läckorna är något att gå förbi, kan hans Swoosh-samarbete snart bli mycket mer sommarklart än någonsin tidigare.

Enligt @spicychickenwings kan de off-white x nike Benassi-bilderna som föreställts här faktiskt vara mycket mer än bara förfalskningar!

Från gatorna till stranden bör det inte finnas någon ursäkt för att inte repping lite värme!

I vad som säkert skulle vara en enorm sommarutgåva är denna off-white X Nike-bild direkt igenkännbar. Ett tydligt syntetiskt material används för remmen, precis vad du kan förvänta dig av Virgils högmodetikett. Tillägget av ett SWOOSH och signaturmärke ger ännu mycket mer överklagande. Två färgvägar dyker upp i svartvitt.

Det finns en detalj över dessa läckta stilar som har gjort sneakerheads lite tvivelaktiga. istället för att läsa “Benassi”; Över remmen läser dessa “Banassi”;. Det är mycket mer än lite misstänkt och precis vad du kan förvänta dig av en falsk tillverkare. Som sagt, @spicychickenwings hävdar att dessa kommer från en äkta fabrik i Indonesien, så de kan hända!

Inte övertygad?! Ta en titt på några av den här säsongens hetaste bilder – inklusive off -white och Gucci – genom Mr Porter UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post