Förstör dina vänskap i stil med detta BAPE X UNO -samarbete

Även om ingenting kan fixa dina vänskap efter att ha blivit träffad med det “plocka upp 4” -kortet i Uno, kan du åtminstone spela och se elegant ut med den senaste bape X UNO -samarbete. När han anländer till ett något ovanligt sätt sportar denna mest nuvarande koppling en rad samarbetsprodukter och tillbehör.

När han talade om samarbetet noterade Bape: “En Bathing Ape® firar 50 -årsjubileet för världens primära kortspel, UNO, älskad av människor runt om i världen och samarbetar med varumärket för att släppa en samling som visar varandras unika till fullo . ”

Bild med hjälp av BAPE
Själva samlingen spelar ett specialiserat UNO-däck, två t-shirts, en tygväska, kuddar och till och med en muspad. Varje bit är utrustad med igenkännbara BAPE -motiv som BAPE APE, Shark och Baby Milo, som alla linjer bekanta UNO -kort, färger och mönster.

Bild med hjälp av BAPE
På den första T-tröjan ser vi BAPE APE tryckt på framsidan som består i en rad UNO-kort med ett badmotiv. Den andra T-tröjan använder en enklare design i form av en grundläggande UNO-logotyp med två kort och en badapsignatur under. Hela samlingen är för närvarande tillgänglig på BAPE: s webbplats och väljer detaljhandelsplatser. I andra nyheter visar Maharishi snygga silhuetter för sin andra FW21 -droppe.

Bild med hjälp av BAPE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post