Mer Golf Le Fleur* X Converse Sneakers läckte bara

någonsin med tanke på att de först började arbeta tillsammans på sommaren 2017, Converse och Tyler, designern har tappat ingenting men värme, liksom nu, nu, Om dessa läckor är legitima försöker de fortsätta denna sed med ett stort utbud av livliga golf le fleur* sneakers!

Bilder Med hjälp av hängivna golf Wang Instagram -konto @GolfWangReporters kommer denna outgivna samling att introducera i olika silhuetter. Röda såväl som miljövänliga accenter nådde två lågklippta par, medan de tre andra är klädda i elegant sammet samt tillhandahållna i rött, brunt och lila färger. Det ikoniska Golf Le Fleur* Flower -temat gör att dess existens förstås hela och avrundar de berömda designen.

Även om ganska mycket ingenting annat förstås om denna Golf Le Fleur* x Converse Sneaker Collection, enligt rykten, kommer de att börja träffa hyllor i maj 17. Var noga med att hålla den låst hos den enda leverantören om du tror på att han copping, såväl som när du är här, titta på hela Converse Sneaker -sortimentet!

Bilder via golfwangreporters

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post