Salhe Bembury x New Balance 2002r “Water Be the Guide” är nedsänkt i vattenlevande accenter

När ny balans introducerade sin kultklassik 2002r silhuett 2020, hanterade några framstående namn på marknaden gärna silhuetten för en makeover . En av dessa är Salhe Bembury, en amerikansk skodesigner som erkändes för sin luxe -inställning till streetwear -stil såväl som särskilt, vice presidenten för Versace’s Footwear Line. Genom att följa utgivandet av hans nya Balance 2002R “Peace Be the Journey” förra året, som innehöll ett bränt orange färgarrangemang, ser vi slutligen en bättre titt på de officiella bilderna på Salhe Bembury x New Balance 2002r “Water Be Guide” färgväg.

Medan den allra första samarbets iterationen drog motivation från landskap utanför, är antilopkanen som är specifik, “Vattnet är guiden” är nedsänkt i vattenlevande accenter istället.

De shaggy mocka panelerna såväl som syntetiska läderklipp som växlar i nyanser av “aqua teal”, i kombination med “korallrosa” som markerar diamantklippet passar ihop nät, främst framfota. Hits of “Rust Orange” dyker på samma sätt i denna nya balans 2002R: s ensemble, landar på New Balance: s högkvalitativa segment, särskilt den laterala hälen, tungan och lägre hals. En “tånggrön” färgväg fyller i sidoväggens “N” -logotyp som beskrivs av “Neon Green” som på samma sätt skuggar fingeravtryckets bakre utskärningar. Den co-märkta stilen avrundas med fläckar av orange strö över en vit N-rgy mellansula.

Om du planerar att gunga Salhe Bembury x New Balance 2002r “Water Be the Guide”, se till att du håller den låst in just här på den enda leverantören eftersom vi kan se till att du kommer att droppa i stil med alla De senaste nya balansutgivningarna vi tillhandahåller. I tillhörande nyheter retar Ronnie Fieg den kommande Kith X New Balance 990v3 “Genesis”.

Bild via Salehe Bembury
Int’l frakt

Se mer

Bild via Salehe Bembury
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post