Supreme Milan öppnar sina dörrar för första gången

Dagens dag! Ultimate är inställd på att kasta dörrarna öppna för sin nya italienska butik såväl som de har släppt en förhandsvisning av vad vi kan förvänta oss! Den nya butiken finns i San Marco -kvarteret i Milan, en stad som redan förstås för dess betydande historia och förekomst inom mode.

Med betydande yttre fönster, flaunts den nya butiken stolt sin skarpa nya inredning till alla typer av förbipasserande. Utöver detta kan indikationen Signature Box -logotyp ses ovanför dörren för omedelbar erkännande.

Bild med hjälp av högsta

Bild med hjälp av högsta
Butiken är en enda nivå med en lång rektangulär stil samt massor av centralt utrymme. Tillsammans med detta linjer butiken väggarna på vardera sidan med både rack såväl som skenor av högvärmad produkt samt en rad skulpturer samt konstinstallationer. Dessa skulpturer fungerar från legendariska skateboarder, konstnär såväl som den ultimata hushållsmedlem Mark Gonzalez, utöver signaturkula håltryck från den amerikanska popkonstnären Nate Lowman.

Tyvärr har detaljer om en Milan Box -logotyp Tee ännu inte avslöjats, men idealiskt har vi mycket mer nyheter om det snart! Under tiden finns den ultimata Milan på Corso Garibaldi, 20, 20121 Milano Mi, Italien så inspektera det såväl som låt oss förstå vad du tycker! I tillhörande nyheter samlas Jamie Reid X Ultimate för en vår 2021 kollaps.

Bild med hjälp av högsta

Bild med hjälp av högsta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post