Den stackars kanin x adidas forum lo blir avslöjad

Vi förstod att en dålig kanin x adidas forum lo var i verken men vi hade inget koncept i vilken form eller typ – fram till nu är det. Efter månader såväl som månader av rykten såväl som spekulationer tar vi slutligen vår allra första titt på Puerto Rico -rapparens officiella tre rändersamarbete, liksom det är en sak av skönhet.

Forum Lo, som avslöjades av Kith Professional Photographer Tyler Mansour, är målade i en mängd jordnära toner. Med motivation från skateboard och vandring, kombinerar Ultra Luxe -byggnaden läder och passar ihop, allt ovanpå en långvarig gummi -mellansula som bidrar till den tuffa estetiken. Reggaetons signatur Eye Emblem träffar tungan, medan en kaningrafik kan upptäckas på undersidan av yttersulan.

Bild med hjälp av Tyler Mansour

Bild med hjälp av Tyler Mansour
En avtagbar spännkrage använder den yttersta lockdown -passningen, såväl som när remmen öppnas lyder den “Yo Visto Asi”, vilket faktiskt motsvarar “Jag klänning så här” eller “jag klänning på detta sätt” på engelska, avrundar av det Önskad adidas kollaps.

Ett släppdatum har ännu inte officiellt verifierats för den dåliga Bunny X Adidas Forum Lo, så se till att du håller det låst hos ensamförsäljaren för mycket fler nyheter när det utvecklas! Låt oss förstå om du kommer att samla, såväl som i tillhörande nyheter, Yeezy förbättrar 350 V2 “Mono Pack” bara dyker upp i fyra färger!

Bild med hjälp av Tyler Mansour

Bild med hjälp av Tyler Mansour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post