Koagel X Nike Air Max 1 “Kiss of Death” från 2006 gör ett comeback

redan 2006, Hong Kong Multi-Hyphenate Edison Chen samarbetade med den legendariska konstnären Mc Yan samt Swoosh för Clot X Nike Air Max 1 “Dödskyss”. Tillverkad för att fira öppningen av Kinas allra första sneakerbutik, ACU, den anses av många som de heligaste av gralar, särskilt för sneakerheads över i Asien. Nu, enligt Credible Sneaker Insider @Pyleaks, kommer den tre metodsamlingen att göra ett comeback, liksom här är vad vi förstår hittills!

Bild genom stadionvaror
Inspirerat av begreppet “chi” som i kinesisk kultur är den viktiga livskraften som flyter med kroppen, måste “dödens kyss” vara en av de mest distinkta AM1: erna som finns. Med en beige, orange, såväl som rött färgschema, pops av miljövänlig fungerar också hela tiden för en slående pop-kontrast.

Utformad främst av smörig slät mocka, kommer du på samma sätt att upptäcka Snakesskin på Nike Swooshes samt en streck av strutsskinn vid hälen. Naturligtvis kan vi inte prata om “KOD” utan att diskutera de transparenta TPU-panelerna som dekorerar tåboxen, stolt visar upp den akupunkturinspirerade innisulan inom.

Just nu förstås ganska mycket annat annat om Clot X Nike Air Max 1 “Kiss of Death”, men det förväntas minska någon gång 2021. Låt oss förstå om du lägger till ett par till din samling, Förutom att när du är här, ta din allra första titt på G-Dragon’s Next Peaceminusone X Nike Air Force 1 “Para-Noise”!

Bild genom stadionvaror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post