Vårklara nyanser accepterar den nya balansen 991 “blyg rosa”

Det är definitivt sant att Boston Footwear-etikett Ny balans har sina händer fulla av kommande framstående partnerskap med sådana som Teddy Santis Aime Leon Dore, Stone Island också som många andra populära namn i modebranschen. Med det sagt kan New Balance fortfarande bevara ett intensivt fokus på deras väsentliga silhuetter som förberedelse för årets fan-favoritsäsong. Den nya Balance 991 Timid Pink är inställd på att släppas i helgen.

Fint utformad från Sportswear Giant’s UK-baserade fabrik i kustbyn Flimby, är denna efterlängtade NB991 en av många färgvägar som är beredda att rulla ut i år för att fira modellens 20-årsjubileum.

Bild genom enhet
Int’l frakt

Se mer

För att bevara tränarens OG-design, ger New Balance deras löpare-vände-livestilspark med ett övre bostadspremium Nubuck-läder samt ultraljudande passningskomponenter. Paneler från häl till tå njuter sedan av läckra nyanser av pastellrosa, kompletterade med grått såväl som vita accenter som landar på betydande delar för en touch av kontrast, särskilt den kursiverade “n” logoterna mitt fot samt de extra nb -träffarna på tungan , Insulor såväl som hälen. De retroinspirerade nya balansskorna är slutligen avrundade med en dubbel-tonad abzorb mellansula som ger komfort hela dagen och dämpning.

Vad är det inte att gilla med den nya balansen 991 “blyg rosa”? En shoedrobe som är nödvändig med en fängslande färgpalett, dessa kommer ingen tvekan om att vara en absolut banger med ivrig nya balanssamlare. Som alltid, håll det inlåst i bäst här hos den enda leverantören om du inte vill missa de senaste nya balansfrisläppningsdatum, nyheter, teasers, liksom mycket mycket mer som vi är den allra första att låta du vet! Medan du är här kan du nu polisen dessa 10 utsålda nya saldo 992s via StockX!

Bild genom enhet
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post