Adidas Verified är tillbaka såväl som mycket bättre än någonsin

Året är 2015 liksom den tyska gigantiska som just introducerade adidas bekräftade. En revolutionerande smartphone-app som gjorde det möjligt för Sneakerheads att enkelt reservera par i deras regionala butik för att få push-aviseringar för de mest önskade utgåvorna, detta var go-to-platsen för tre ränder fans. Tre år senare stängdes dock appen utan några nyheter om när den någonsin skulle återvända. Fram till nu är det.

Bild med hjälp av adidas
Som om ingenstans är ADIDAS Verified -appen nu tillbaka och mycket bättre än någonsin. Med sin digitala upplevelse till en helt ny nivå är den aktuella uppdateringen infunderad med specialartiklar såväl som material utöver ett helt nytt bokningssystem som låter individer polis utan stress.

Inkluderat i appens teaser -video innehåller bilder av Prada X Adidas superstjärna utöver den kommande Sean Wotherspoon X Adidas Superstar.

Om du är lika hyped som vi är, kommer ADIDAS Verified -appen att återvända den 25 augusti i USA som uppfyllts av en europeisk utgåva strax efter. Se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer uppdateringar när den utvecklas, liksom i tillhörande nyheter, har officiella bilder av Adidas Ultra 4D “Triple White” landat!

Bild med hjälp av adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post