Här är en ny chans att klara Yeezy 700 Wave Runner

När det gäller att samla en yeezy, behöver du all den hjälp du kan få! Lyckligtvis är den enda leverantören här för att hålla dig i kunskap med exklusiv lotterinfo. Även om du har mycket mer än troligtvis gått in i alla lotterier för Storbritannien och Europa, antar vi att du inte har hört talas om utgåvan i butiken med sju.

Den brittiska köpmannen planerar en mycket speciell lansering som måste komma som en god nyhet för de sneakerheads baserade norrut.

Som en av Liverpools bästa sneaker -destinationer planerar sju att ge tillbaka till samhället genom att lansera par till sin hängivna kundbas. Den exakta platsen för denna händelse är ännu inte avslöjad även om den kommer att vara någonstans inom den baltiska triangeln.

Vinnare av de sju lotteriet kommer inte bara att ta hem ett par av Yeezy 700 utan det kommer att bli begåvade evenemangsvaror med begränsad utgåva. Ange dragningen här som stänger 16:00, onsdagen den 13 september. Vinnare kommer att kontaktas dagen efter och måste kunna samla skorna på lördagen den 15: e med hjälp av en viss plats i Liverpool.

Håll den låst till @TheSolesupplier för mycket mer nyheter och exklusiv information för att hjälpa dig att klara en yeezy gral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post