Vad du kräver att förstå om Dior X Air Jordan Clothing Collection

Medan Raffles för Dior X Air Jordan 1 High samt Dior X Air Jordan 1 Low har länge slutat, har de varmt förväntade Dior X Air Jordan -kläderna Samlingen har ännu inte sjunkit. Den allra första retade av Travis Scott tillbaka i januari i år, det samlar det parisiska husets enastående skräddarsydd kompetens med en amerikansk sportkläderkänsla från 1980 -talet, liksom här är vad du kräver att veta.

Bild via Dior
Genom att fördjupa sig i sina arkiv består sorten av ett brett urval av ultra bärbara men ändå extremt smakfulla bitar. Från avslappnade ull passar till avslappnade bomberjackor kan den legendariska Air Dior-logotypen upptäckas under hela samlingen, medan Michael Jordans signatur Jumpman på samma sätt ser ut för att betona dess samarbetsvilliga karaktär.

På andra håll upptäcker du en mocka hoodie, kashmirtröjor, skjortor, shorts, utöver byxor som påverkas av NBA -mästarens stil samt hans känslighet för vändningar i kombination med elegans. I tillbehörsavdelningen framhävs den av fyra läderbitar inklusive en påse samt en plånbok, förutom containerhattar, halsband, Jacquard -band samt en serie fyrkantiga silkesdukar för den extra extravaganta beröringen.

Bild via Dior
Varje enskild bit är fint utformad i Italien från de största högkvalitativa materialen runt samt doppade i hemmamodetikettens legendariska “Dior Gray” nyans som verkligen är one-of-a-kind. Om du på allvar kräver dessa i ditt liv, kräver du att du lyssnar upp eftersom det inte kommer att erbjudas överallt.

För de i Storbritannien kommer Dior X Nike Air Jordan Clothing Collection att erbjudas den 8 juli på Selfridges London förutom vid Dior’s Bond Street -flaggskepp. Om du är någon annanstans i världen, klicka här för att upptäcka var din närmaste aktör är. Låt oss förstå om du satsar på att försöka detta, liksom när du är här, kan du också ta din allra första titt på Shawn Stussy X Dior Jelly Sandal!

Bild via Dior

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post