Den yeezy basketstickan “Slate Azure” blir avslöjad

Det verkar som om Kanye West blir ganska allvarligt med basket. Förra månaden tog den amerikanska rapparen såväl som modedesigner till Slam Magazine för att reta sin Donda Academy -merch, liksom nu, vi tar vår allra första titt på Yeezy Basketball Knit “Slate Azure”. Den andra färgvägen för att hantera denna specifika iteration av silhuetten, här är vad vi förstår hittills.

Med en full primeknit -övre delen, dikar “Slate Azure” den mycket mer strukturerade stilen i QNTM till förmån för något mycket mer flexibelt. Målad i en beige nyans, gör ljusblå accenter sin metod i hela BSKTBL, medan en snygg svart vrist -krage använder en skarp mängd kontrast som kompletteras av snören.

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Toeboxen är infunderad med en glittrande skärm, typ av som vad du skulle se på vissa 350 V2-modeller, medan hälen på samma sätt görs med 3M så att du kan flexa även i svagt ljus. För att runda allt, 380-inspirerade adidas förbättrar mellansulan ner nedan, liksom detta är fodrat med en slering av blått, vilket ger Yeezy en vansinnigt slående estetik som är till skillnad från något annat där ute.

Om du vill polisen något speciellt den här säsongen, förväntas Adidas Yzy BSktbl Knit “Slate Azure” få en chockminskning under NBA All-Star Weekend, med en bredare utgåva som ryktas till mitten av maj. Låt oss förstå vad du tror på Yes nästa utgåva, liksom i tillhörande nyheter, dessa fem berömda Yeezys gör alla comeback 2022!

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post