Rädslan för God Fundamentals Autumn 2021 Collection återställer!

När det gäller streetwear är 2021 The Year of Fear of God Essentials. En marknad som är särskilt svår att knäcka, Jerry Lorenzo krossade absolut det avancerade sättet att leva mönster under våren såväl som sommartid, liksom nu, den amerikanska modedesignern är inställd på att replikera exakt samma vinnande energi för hösten 2021.

Fanthåret för God Fundamentals Autumn 2021 -kollektionen, som avslöjades i ännu en skarp lookbook, skiljer sig inte så bra från vad vi har sett tidigare. Du kommer att upptäcka ditt vanliga val av hoodies, T-shirts, samt joggar utöver några specialutgåva stickade bitar som kommer att hålla dig mysig under de kyare månaderna. Oavsett vad som är högt och stolt utsmyckat med Lorenzos grundläggande märkesvaror i alla mössor, samt kommer att dyka upp i ett val av neutrala toner utöver nya senap samt ökade rosa paletter.

Bild via rädsla för Gud
Int’l frakt

Köp nu

Bild via rädsla för Gud
Int’l frakt

Köp nu

Efter att ha sålt ut på enkla sekunder förra månaden kommer dimma sorten att få en ombyggnad imorgon! Återförsäljare har ännu inte bekräftats, så se till att du håller den låst på @ThesOsSupplier såväl som @Thesolestyle på Twitter för din bästa möjlighet att polisera!

Det är ingen tvekan om att rädslan för God Fundamentals Autumn 2021 -samlingen kommer att erbjuda ganska snabbt igen när den sjunker imorgon den 24 september, så se till att du följer @Thesolerestocks i situationen kommer allt tillbaka i lager! Låt oss förstå vilka bitar du hanterade för att säkra, såväl som om du inte är säker på vilken storlek vi ska köpa, inspektera den ultimata rädslan för God Fundamentals Size Guide just här!

Bild via rädsla för Gud
Int’l frakt

Köp nu

Bild via rädsla för Gud
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post