Hot Lava träffar Nike Air Max 720

med en crimson splatter mellansula.

Det finns ingen avvisande effekten som Nike Air Max 720 har haft på sneaker -samhället. Med sin geniala design, överflöd av färger såväl som massavtal, är det enkelt att se varför så många människor har tagit till denna nya silhuett. Nu har Swoosh -varumärket gipsat en “Hot Lava” -färg såväl som det är direkt avslutat (ordspel avsedd)!

Börjar med fakta om AM720. Den har en 38 mm luftenhet, den högsta Nike har någonsin producerat. Den har också 720 ° synlig luft utöver att de skapas från 70% producerande avfall. Allt detta är i kombination med en nylonöverdel som accentuerar skorna funktioner perfekt.

Denna senaste färgväg är svart över över den övre, vilket ger den den snygga utseendet som alla förstår såväl som älskar. Det som verkligen skiljer det är den lava fläckiga mellansulan. När det återigen försvinner, kontrasteras detta helt av orange -hits från den fläckiga färgen.

Lansering på välj återförsäljare extremt snart, förväntar sig att se Nike Air Max 720 ‘Hot Lava’ överallt under de kommande månaderna. Håll den låst till den enda leverantören för alla de allra bästa nyheterna och utsläpp från sneakersamhället.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post