Yeezy ökningen 380 “LMNTE” sjunker senare i år

efter att ha fått en titt på “Azure” förra veckan, vi tar nu vår allra första titt på Yeezy ökningen 380 “LMNTE”. Bara en av de sju Yeezy ökade 380 -talet som ännu inte har minskat i år, det är en av de mest distinkta också, liksom här är vad vi förstår hittills!

Kort för limonit som är en gulaktig brun järnmalm, detta ger “lmnte” dess unika färgkombination som verkar som en blandning mellan “blå havre” såväl som “hylte glöd”. Jordnära Primeknit utgör huvuddelen av den övre, medan en neonskugga prickar såväl sido som mediala sidan för en slående pop -kontrast som säkert kommer att vända huvudet.

Nere nedan kommer du att upptäcka en ljusbrun adidas ökning mellansula, liksom den är fodrad med en livlig orange gummi -yttersula som visar saker upp ett hack. För att runda allt gör Kanyes helt nya snörningssystem ett utseende här och slutför den smidiga Yeezy -designen.

Bild genom yzyspleaks
Förväntad att introducera någon gång i höst, vill du inte missa Adidas Yeezy öka 380 “lmnte”, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för mycket mer nyheter när den utvecklas! I tillhörande nyheter har Yeezy 700 V3 “Arzareth” just avslöjats!

Bild genom Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post