Rokit X Converse Pro Leather Low är nu bara £ 32 med denna Black Friday -kod!

Om du fortfarande inte har utnyttjat Converse stora Black Friday -försäljning är du ärligt missar. Deras viktigaste erbjudande på året, det är chock fullt av galna stjäl som är riktigt otroliga, inklusive Rokit X Converse Pro Leather Low som nu bara är 32 £ med koden Savemore!

£ 90,00 £ 32,00int’l frakt

Köp nu

Tillverkad i samarbete med Streetwear -etiketten är deras hanteret Pro Leather Low så rent som det blir. Klädd i ett skarpt rent vitt läder i hela tar det motivation från DTLA: s blommadistrikt som gjorde varumärket till vad det är idag. En stark orange cirkulär pryder såväl sido som mediala sidopaneler, medan särskilt tjocka platta snören vinkar dig att åka skridskor i dem.

En isig blå mellansula har för en distinkt vibe, såväl som för att avrunda allt, den anpassade insolorna visar grafikgrafik som hyllar anatomin i Los Angeles.

£ 90,00 £ 32,00int’l frakt

Köp nu

Tillgänglig nu för bara £ 32 med koden Savemore, du kan bara inte missa Rokit X Converse Pro Leather Low! Låt oss förstå om du hanterade för att skydda ett par, liksom när du är här, dessa 30 konversationer är billigare än någonsin med denna ytterligare 20% rabattkod!

£ 90,00 £ 32,00int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post