En bättre titt på Yeezy 500 ‘Stone’

När Yeezy 500 ‘Stone’ allra första läckte tillbaka i juli, var vi lite undervelade. Målad i en färgväg som bara kan kallas en mörkare version av ‘rodnad’ med lite ‘Supermoon Yellow’ blandat in, vi önskade bara något mycket mer annorlunda. Att hålla det angivet så mycket fler läckor började dyka upp, det slutade med att vara successivt uppenbart att “stenen” var vad vi ville såväl som så mycket mer.

Den allra första ökenråtta färgen som fungerade en neoprenbyggnad istället för den typiska passformen som vi har slutat vara vana vid, är “stenen” målad i en krämig beige skugga med en något gul ton som kikar hela tiden. Med en helt omarbetad tunga är borta den typiska dragfliken till förmån för en smidig såväl som strömlinjeformad bit som introducerar en streck vattenmotstånd mot den chunky sneaker.

Resten av den övre är gjord av smörig slät mocka med ultraluxe läder som gör sin metod runt såväl sidor som mediala sidopaneler. När du rör sig nedåt upptäcker du ett ytterligare chunky adiplen -system som är fodrat med gummgummi för elastisk dragkraft med varje steg. Detta betonas av en präglad “Adiprene” -logotyp längs mittfoten.

En av de mest eftertraktade yeezy -sneakers under hela året, Yeezy 500 ‘Stone’ förväntas minska den 23 november – strax innan Yeezy ökade 350 v2 ‘svart’ omdöd! Låt oss förstå vad du tror på denna omdesign, samt se till att du håller dig anpassad för mycket mer utgivningsinformation när den utvecklas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post