Jaden Smith x New Balance Vision Racer “omarbetad” anländer precis i tid för Earth Day

Ny balans har länge varit ett go-to-märke för Sneakerheads som är förtjust i “pappor”, och nyligen är etiketten att etiketten är Att njuta av den vansinniga försäljningen av försäljningen, allt tack vare högprofilerade samarbeten som säljs ut på några sekunder på Drop Day som Teddy Santis ‘Aimé Leon Dore X New Balance 550s. När det gäller deras senaste erbjudande samarbetade Boston Footwear -etiketten igen med den kända amerikanska skådespelaren och musikartisten Jaden Smith för att omarbeta sin berömda odefinierade silhuett. Den efterlängtade Jaden Smith x New Balance Vision Racer “omarbetade” har äntligen kommit precis i tid för Earth Day 2021 och vi har en detaljerad titt på paret här, så läs vidare för att ta reda på hur super hållbara dessa är!

Om du inte är helt säker på vilken jorddag är det ett årligt evenemang som firas globalt med målet att fokusera på miljöproblem vi upplever. Naturligtvis skulle sneakerföretag också delta eftersom skor är kända för att hålla det största koldioxidavtrycket bland våra outfit, och vilket bättre sätt är det att ha Will Smiths son, en ivrig eko-aktivist, förnya sina nya Balance Vision Racer-tränare.

Bild via ny balans
Int’l frakt

Se mer

Till skillnad från sina tidigare färgvägar ser Vision Racers “omarbetade” iteration en ljusgrå nyans som belägger panelerna från häl till tå som tillverkas av en blandning av återvunnen polyester, spandex och de sportiga varorens nyutvecklade spinnexiber som består av industriavfall. Vita överläggningar landar sedan på silhuetten och sträcker sig överallt med flerfärgade fläckar, förenade med varumärkesmotiv i form av New Balance: s kursiverade “N” -logotyp i svart på sidopanelerna för en pop av kontrast.

Bild via ny balans
Int’l frakt

Se mer

Ytterligare NB -avtryck nådar hälen och den genomskinliga gummiblue yttersulan där också vision racers traditionella modellformulering dras tillbaka till förmån för texten som läser “” i rosa. Slutligen är schemat avrundat med en chunky strukturerad mellansula, fläckig i toner Av svart, det är utformat från 5% återvunnet EVA -skum. Naturligtvis kan du fortfarande förvänta dig en superlätt känsla och en nivå av dämpning och komfort som är utanför listorna, precis som med de flesta nya balans -sneakers.

Om du älskar miljön, kommer du också att älska Jaden Smith x New Balance Vision Racer Natural Grey, så håll den inlåst här på den enda leverantören för alla de senaste nya balansutgivningarna, nyheterna, teasers och mycket mer. I relaterade nyheter använder den nya balansen 57/40 “Grey White” tonhoppar och premiumtextiler till perfektion.

Bild via ny balans
Int’l frakt

Se mer

Bild via ny balans
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post