Första titt på Nike Dunk Low “Hyper Cobalt”

Det finns ingen tvekan i någon sneakerheads sinne att Dunk Low har varit årets mest hypade silhuett, och det ser ut som om detta kommer att fortsätta till 2021 när vi tar Vår första titt på Nike Dunk Low “Hyper Cobalt”. Med en slående likhet med Air Jordan 1 “Royal” från 2017, låt oss komma på nära håll och kolla in detaljerna!

“Hyper Cobalt” är utformad från smidigt premiumläder och fungerar på en snygg svart bas medan djärva blå nyanser stiger ner på toeboxen och fotleden. En Nike Swoosh skjuter elegant över sido- och mediala sidopaneler, medan den klassiska nylon tungan har för OG -utseendet som vi alla känner och älskar.

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888
Skiftar ditt fokus nedanför hittar du en krispig ren vit mellansula som är perfekt för vardagskläder, och detta toppas sedan med en kompletterande gummi -yttersula och slutför designen.

Nike Dunk Low “Hyper Cobalt”, som förväntas lanseras någon gång i början av 2021, är ett bestämt måste, så se till att du håller den låst på den enda leverantören för din bästa chans att polisera. Låt oss veta vad du tycker om den kommande färgen, och medan du är här kan du lika gärna komma på nära håll med Supreme X Nike SB Dunk Low “Hyper Blue”!

Bild via Repgod888

Bild via Repgod888

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post