Adidas Ultra -ökning “Black” är den allra bästa UB -färgen på år

Ultraökningen är verkligen inte så hyped som den används för att vara. Utan att slå runt busken fick den löpande silhuetten legendariskt tillstånd när den debuterade 2015, men lika mycket mer som mycket mer färgvägar rullade ut, efterfrågade efter silhuetten långsamt men säkert. Med det sagt har de tre ränderna just avslöjat en av sina finaste UB -färger på flera år – Adidas Ultra ökar “Black”.

Som namnet säger mördas det “svarta” helt från häl till tå. I stället för den typiska Primeknit -konstruktionen har en konstruerad passform tillsammans använts här istället för optimal slitage över såväl våta som blåsiga månader. Neoprene når vristen, medan en matt svart mittfotbur ger stöd såväl som stabilitet som inte förstår några gränser.

Även om det kan se ut som din typiska “trippelsvart” sneaker, kommer du att upptäcka några mörkgrå accenter vid hälbänken såväl som en rand som går runt tåboxen. Detta är verkligen infunderat med 3 m så det kommer att dyka upp i svagt ljus.

I lager från Foot Locker UK, ADIDAS Ultra ökar “Black” borde inte missa. Se till att du får ett par innan de erbjuder ut! Medan du är här, ta din allra första titt på Adidas Ultra 4D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post