Adidas Yeezy Förbättra 350 V2 Black Läckta bilder

Yeezy Mania är nu i full effekt med även många fler stilar som bekräftas för 2019, som nu omfattar Yeezy förbättrar 350 V2 Black. Tidigare Triple Black Color-Ways har varit ett firma mycket älskade för fans av V2-modellen, med denna nästa iteration som en måste ha för samlare.

Det är inte den enda färgvägen att få extatisk om, men som bara igår ett utgivningsdatum läckte ut för Yeezy förbättrar 700 analog.

Ännu en sats av Yeezy 350s kommer att anlända från ett glöd-in-the-dark Pack till den snygga Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Black’. Om du är hyped om den senare vill du kolla in Instagrams bästa skott!

Med så få bilder av Yeezy 350 V2 ‘Black’ är det svårt att verkligen få en känsla för den kommande stilen. Kommer det att likna den ständigt populära “Pirate Black” eller står denna färgväg i en egen liga?!

Precis som den tidigare “statiska” och “sanna formen”, har denna 350 en genomskinlig rand över sidoväggen. Den chunky primknit väljer också ett mönstrat tryck även om det är svårt att märka med de fulla svarta överdelarna.

Om du kommer ihåg Yeezy förbättrar 350 V2 ‘uppfödd, kommer du att bli snabb att märka en likhet med den kommande designen. Precis som det paret har en röd färgbräda till sömmen längs häldraget. Detta är den enda tillsatsen av färg till en annars monokromatisk sko.

Många av dessa bilder måste givetvis uppfyllas med viss skepsis. Som det är vanligtvis fallet med Instagram, är det svårt att veta vad som är riktigt och vad som inte är.

Det sagt, det är bra att få en uppfattning om hur dessa kan se ut. Med så mycket hype för trippel svart skor kan dessa väl vara en av de bästsäljande yeezys hela tiden.

Det finns för närvarande inget bekräftat datum för Yeezy förbättrar 350 V2 ‘Black’. Håll dig uppdaterad för mycket fler uppdateringar och under tiden, gör dig redo för det Yeezy förbättrar 700 analog. Det är nästa Colourway att lansera med hjälp av Adidas Storbritannien på lördag den 27 april.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post